Esther van Wessel

“Heeft u een medische indicatie en hulp nodig voor uw voeten? Ik bied een totaalpakket aan waardoor ik de hele voet behandel in plaats van alleen de risicoplek.”

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Esther van Wessel. Ik woon sinds 2019 in Zaltbommel met enorm veel plezier. Ik ben basispedicure sinds 1992. Inmiddels sinds oktober 2022 Medisch Pedicure. Het vak pedicure heb ik weer opgepakt na 20 jaar een eigen zaak in coaching en figuurcorrectie te hebben gehad. Voet- en schoenkennis zit in mijn roots. Ik ben geboren in een familie waar mijn vader en moeder samen een schoenenzaak hadden. Daarnaast was mijn moeder pedicure en herstelde mijn vader schoenen. Met twee kinderen in het gezin werd mijn broer orthopedisch schoenmaker en ging ik ook het pedicurevak uitoefenen. Dus voeten en voetzorg is mij bekend terrein. Je kunt zeggen “oude liefde roest niet”.

Het is naast klachtenvrije voeten ook van belang hoe de voeten eruit zien. Lekker over het strand met je blote voeten.

Wie kan ik behandelen? Denk in het bijzonder aan diabetische-, reumatische- en overige risicovoeten. Maar natuurlijk ook de voeten die graag verzorging krijgen.
Voor mij is Kennis, nieuwste technieken en apparatuur erg belangrijk.

In 2023 hoop ik ook nog mijn behandelingen uit te breiden met Manicure (ook medisch), hierbij maak ik gebruik van een allergie vrije gellak.